Antal Domæner (alias) …

Hos internet 123 er der ubegrænset antal domæne-alias til alle løsninger.

Et domæne-alias viser som udgangspunkt den samme hjemmeside som det primære domæne, og mail opsætning fra det primære domæne spejles til alle domæne aliaser. Dvs. at hvis du bruger adressen “mig@mitdomain.dk” vil den automatisk samle mail op som sendes til “mig@alias1.dk” og “mig@alias2.dk”.

For at undgå “duplicate content” (som giver en negativ score i mange rangeringsalgoritmer for søgemaskiner, herunder google) anbefaler vi at lave en 301 redirect fra alle alias-domæner til det primære domæne.

Det kan gøres ved at indsætte følgende i din .htaccess-fil:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^mitdomain\.dk$
RewriteRule ^(.*)$ http://mitdomain.dk/$1 [R=301,L]