Faktura metode

Du kan vælge blandt følgende faktureringsmetoder:

1. Faktura pr. Email.
Der bliver sendt en email til dig hvor du kan finde din faktura. Du har også mulighed for selv at hente fakturaen via dit account login som PDF faktura. Denne faktureringsmetode er gratis. (bemærk at dette kun gælder årsfakturaerne – fakturaen for oprettelse + det første år kan ikke hentes herfra)

2. Elektronisk faktura. EAN.
Denne type faktura vælges ofte af offentlige instanser, hvor fakturering skal ske elektronisk. Faktureringen vil ske gennem WANS leverandør. Denne fakturametode faktureres med et tillægsgebyr på kr. 25,-.
Husk at påføre EAN nummer.

3. Fakturaen sendes med almindelig post. Denne fakturametode faktureres med et tillægsgebyr på kr. 25,-.
Husk at have en gyldig adresse stående på din konto.

Hvis du ønsker at ændre fakturametode, er det vigtigt at du ændrer dette i god tid, før den nye periode starter.