Hvordan definerer Internet 123 trafik?

Dette afhænger af hvilken server dit webhotel ligger på:
——————————————————————————————–——–
Hvis dit servernummer er mindre end 400, gælder følgende:

Hver gang at en side eller et billede hentes fra hjemmesiden/webhotellet gennem en browser eller FTP-program er det trafik.
Vi tæller kun trafik for http, altså filer eller billeder der er hentet gennem en browser, som f.eks. Internet Explorer eller Firefox.

Hvis din forside på hjemmesiden fylder 2.000 tegn eller 2 KB, men du har 3 billeder på der hver fylder 50 KB, så vil det betyde at hver gang at din forside hentes så er der 152 KB trafik.

Hvis forsiden så hentes 10 gange, så er det 1,5 MB trafik og så fremdeles..
——————————————————————————————————
Hvis dit servernummer er 400 eller derover, gælder følgende:

Hver gang at en side eller et billede hentes fra hjemmesiden/webhotellet gennem en browser eller FTP-program er det trafik.
Vi tæller kun trafik for http, altså filer eller billeder der er hentet gennem en browser, som f.eks. internet explorer eller firefox.

Hvis din forside på hjemmesiden fylder 2.000 tegn eller 2 KB, men du har 3 billeder på der hver fylder 50 KB, så vil det betyde at hver gang at din forside hentes så er der 152 KB trafik.

Hvis forsiden så hentes 10 gange så er det 1,5 MB trafik og så fremdeles..

Bemærk at hvis du logger på din webmail gennem domænet (ditdomain.dk/webmail), vil det tælle med i trafikforbruget.
Logger du på gennem dit Kunde Login, tælles det ikke med.