Hvordan opretter jeg subdomæner?

Dette afhænger af hvilken server dit webhotel ligger på:
——————————————————————————————–
Hvis dit servernummer er mindre end 400, rettes/oprettes et subdomæne via kontrolpanelet på denne måde:

– Vælg punktet ‘Services’ i menuen i venstre side og herefter underpunktet ‘Subdomæner’:
(Er subdomæner ikke slået til, eller hvis du skal bruge et større antal subdomæner så skriv til support)

– Tryk på knappen ‘Tilføj’:

– Indtast navnet på subdomænet; kryds af for PHP-scripting og CGI (VIGTIGT!) og tryk på ‘Gem’:

– Det ny subdomæne fremgår nu af listen:

– Ønsker du at rette subdomænet, skal du trykke på den grønne blyant.
– Ønsker du at slette subdomænet, skal du trykke på den røde skraldespand:
—————————————————————————————————————————
Hvis dit servernummer er 400 eller derover, skal du gøre følgende:

– Log på dit kundelogin.

– Tryk på menu knappen ‘Funktioner’.

– Tryk på sub-menu knappen ‘DNS’.

– Tryk på knappen ‘Tilføj CO-Domæne’.

– Indtast navnet på subdomænet i feltet ‘Domænenavn’  eks.  test.ditdomæne.dk

– Tryk på knappen ‘Tilføj nyt co-domæne’ i bunden.