Jeg har problemer med at opdatere WordPress til version 2.8?

Hvis man har opdateret sin WordPressinstallation til 2.8 dansk version, vil man kunne se at man visse steder stadig opfordres til at opdatere til version 2.8.

Dette er en fejl i WordPress, som vil blive rettet i version 2.8.1.

Generes man af denne meddelelse kan man allerede nu gøre følgende:

– Hent filen “/wp-includes/version.php” fra serveren.
– Indsæt denne linien sidst i filen – “$wp_local_package = ‘da_DK’;”.
– Læg filen op igen.
– Klik på opdaterings-notifikationen i administrationsdelen.

OBS: Husk at tage backup inden du ændrer i filen!