Jeg kan ikke huske mit admin-password til WordPress?

Hvis du har mistet dit administrator-password til WordPress kan du få tilsendt et nyt.

Ved login-modulet vælger du ‘Mistet dit kodeord?’ – tekst og udseende kan variere alt efter det sprog og template du har installeret.

Indtast dit administrator-brugernavn og angiv hvilken emailadresse det nye password skal sendes til. Tryk så på ‘Få nyt kodeord’

Der vil nu blive genereret et nyt password til dig og det sendes til den adresse du har angivet.