Kan jeg opgradere WordPress til en nyere version?

Ja det kan du godt.

Der er følgende muligheder:

1) Du kan selv gøre det; se mere her :
Opgradering af WordPress

Husk at tage backup, inden du går i gang med at opdatere!
Vi må på det kraftigste anbefale at man kun opdaterer til en stabil udgave af WordPress.

2) Du kan få supporten til at opgraderer din installation
– Opgradering af WordPress (ekskl. alle komponenter):
Minor/Patch opgrades – f.eks 2.3.2 -> 2.3.3 = DKK 200,- ekskl. moms

– Opgradering af WordPress (ekskl. alle komponenter):
Andre opgrades – f.eks 2.2.X -> 2.3.X
Faktureres på timebasis

Vores teknikertimepris er kr. 155,- incl. moms. (124,- eksl. moms) pr. påbegyndt kvarter – kr. 620,- incl. moms. (496,- eksl. moms) pr. time.

Hvad får du ved en opgradering:
– Vi tager en fuld backup incl. database inden opgradering og ligger på dit webhotel.
– Vi opgraderer det system til den valgte version.

Skriv til support på hvilket site du ønsker at opdatere WordPress:
Link: SUPPORT