Kan jeg selv afinstallere Joomla?

Ja, det kan du godt. Fremgangsmåden afhænger af hvilken server webhotellet ligger på.
(Webhotellets servernummer fremgår af dit kunde login, under “List produkter/aftaler”.)

Hvis dit servernummer er mindre end 400 gøres følgende:
Du skal fjerne alle filer og mapper i mappen ‘/web’ – undtagen mapperne awstats, webalizer og error – og heller ikke selve mappen ‘/web’.

Herefter kan du uploade nyt indhold til mappen ‘/web’

Databasen som blev brugt kan tømmes via PHP MyAdmin i kontrolpanelet – og herefter genanvendes til andre formål.
—————————————————————————————————————————-
Hvis dit servernummer er 400 eller derover gøres følgende:

Du skal fjerne alle filer og mapper i mappen ‘/web’ – undtagen evt mapper stats, webalizer, error, samt mapper for evt. subdomæner – og heller ikke selve mappen ‘/web’.

Herefter kan du uploade nyt indhold til mappen ‘/web’

Databasen som blev brugt kan tømmes via PHP MyAdmin i kontrolpanelet – og herefter genanvendes til andre formål.