Kan jeg selv afinstallere WordPress?

Ja det kan du godt.

Hvis dit servernummer er mindre end 400 gøres følgende:
Du skal fjerne alle filer og mapper i mappen ‘/web’ – undtagen mapperne awstats, webalizer og error – og heller ikke selve mappen ‘/web’.

Herefter kan du uploade nyt indhold til mappen ‘/web’

Databasen som blev brugt kan tømmes via PHP MyAdmin i kontrolpanelet – og herefter genanvendes til andre formål.
—————————————————————————————————————
Hvis dit servernummer er 400 eller derover gøres følgende:
Du skal fjerne alle filer og mapper i mappen ‘/web’ – undtagen mapperne stats, webmail, error, samt mapper for evt. subdomæner – og heller ikke selve mappen ‘/web’.

Herefter kan du uploade nyt indhold til mappen ‘/web’

Databasen som blev brugt kan tømmes via PHP MyAdmin i kontrolpanelet – og herefter genanvendes til andre formål.