Min template virker korrekt på forsiden, men forsvinder på undersider?

Årsagen til den fejl du oplever er, en af følgende 2 ting:

1) ret livesite i din configuration.php fil til at indeholde hele din hjemmesides adresse. F.eks http://www.domain.dk/

eller

2) at du har aktiveret SEO i konfigurationen i joomla, men ikke fuldendt proceduren.

Du skal gøre følgende 3 ting:

a) I Joomla skal du i global konfiguration slå både SEO og .htaccess (mod_rewrite) til.

b) I Kunde Login skal du i WebsiteSettings vælge .htaccess til on.

c) Via ftp skal du kopiere filen “htaccess.txt” til “.htaccess” i samme mappe + fjerne linien som starter med
“Options +FollowSymLinks”
eller også skal du udkommentere linien ved at sætte en havelåge foran – dvs. tegnet #.

Hvis du har problemer med det gør vi det gerne.