PHP…

Her får du mulighed for at benytte PHP

PHP er et meget udbredt script sprog, som gør det muligt at lave dynamiske hjemmesider som eks. benytter en MySQL database.
Vi kører med PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6 samt 7.0.
Ønsker du at køre med en anden php version skal du kontakte support.

Som standard kører vi med safe mode OFF, men hvis du ønsker det kan vi sætte det til ON – kontakt vores support.

Der anvendes følgende limits på PHP

Vores løsninger har følgende memorylimits, det er muligt at du skal opgraderer til en PRO lsøning med mere memorylimit

BASIC 1 har 128MB memorylimit
BASIC 2 har 128MB memorylimit
PRO 1 har 256 MB memorylimit
PRO 2 har 512 MB memorylimit
VIP har 1024 MB memorylimit

Hvis du ønsker et højere niveau end din løsning har, så skriv til support via formularen på hjemmesiden eller til support@i123.dk