Slet spam

Du har mulighed for at angive ved hvilken spam score at mails skal slettes.

Dette gøres på hver bruger via kundelogin -> Bruger / E-mail -> redigere bruger ved at trykke på blyanten under muligheder i højre kolonne, ret scoren og tryk “Gem ændringer”

Jo lavere du sætter scoren jo mere spam mail vil automatisk blive slettet – og på tilsvarende vis jo højere du sætter scoren vil få flere mails til ikke at blive slettet af spamfiltret.

Standard scoren er 15: